Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mitä virtuaalikennelissä tehdään? Miten pyydetään hoitsu? Mistä saa virtuaalirahaa? Miten ostetaan tuotteita?

 

 Virtuaalikennelissä voit ottaa virtuaalisen hoitokoiran. Hoitokoira asuu kennelissä eikä sitä omista hoitaja, hoitaja käy hoitamassa virtuaalisesti kennelillä. Lähetä vieraskirjaan viestillä minkä koiran haluat ja miksi haluat sen. Mikään ei maksa oikeasti.

Hoitokoiraa hoidetaan hoitotarinoilla jossa voit itse keksiä mitä teet koiran kanssa tarinassa. Tarinoistasi saat virtuaalirahaa jolla voit ostaa kaupasta koirallesi tavaroita. Huom:Ei oikeita tavaroita, virtuaalisia. Alla on vastauksia muutamiin kysymyksiin.

 

 

 

1. Mikä on kuukauden hoitaja?

Vastaus: kuukauden hoitaja on se, joka on hoitanut eniten kuukauden aikana. Hän saa jonkun palkinnon.

 

2. Mikä on Viikon haaste?

Vastaus: Viikon haaste voi olla mikä tahansa. Jos suoritat viikon haasteen saat myös palkinnon. Viikon haaste voi olla esimerkiksi jonkun asian löytäminen hoitotarinalla tms.

 

3.Miten usein Karvakuonossa syntyy pentuja?

Vastaus: karvakuonossa ei ole tarkkaa aikataulua. Mitään tiheää tahtia kumminkaan ei ole. Ehkä noin pari kertaa vuodessa, se tosiaan vaihtelee paljon.

 

4.Mitä sitten kun olen valinnut kaupasta jonkun tuotteen jonka haluan ostaa?

vastaus: mene ostosviekkuun ja kirjoita sinne tavara ja sen hinta niin lisään sinulle tavaran omaan hoitajalaatikkoosi. veloitan rahat myös.

 

5.Mitkä ovat hoitajien "Palkinnot"?

vastaus: Hoitajien Palkinnot tulevat esimerkiksi viikon haasteesta, viikon hoitajasta tai kilpailusta. Palkinnot voivat olla erilaisia asioita. Palkinnot-kohdassa kerrotaan mistä hoitaja on saanut palkinnon.

 

6.Mitkä on kurssit?

vastaus: Kursseilla opetellaan koiran kanssa kaikkea uutta. Kursseja käydään niin;että kirjoitetaan tarina kun olet kurssilla. Esim:Kävelin koirani kanssa tokokentälle. Aloimme harjoittelemaan. Ohjaaja tuli luokseni....ym.

 

 

 

Lähettäkää vain vapaasti vieraskirjaan kysymyksiä karvakuonosta ja virtuaalikenneleistä. Ylimmät kysymykset ovat ylläpitäjän itse keksimiä jotta kaikki olisi melko selvää ;).

©2019 Virtuaalikennel Karvakuonon - suntuubi.com