Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne:

 

hoitotarinat

hoitsua koskevat asiat

 

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kymppi10

07.07.2014 11:58
Avasin oven. Josku riensi luokseni ja sanoi surullisena:"Karvis lopettaa. Hyvästi." Silmiini kertyi kyyneleitä. Itku kurkussa ryntäsin halaamaan Scooteria. "Hy-hy-hyvä-hyvästi!"sopersin itkun seasta. Tämä oli hirveintä mitä olen kokenut! Scooter nuoli jo valmiiksi kyynelten kastelemat kasvoni. "E-en ko-koskaan u-unohda si-sinua", nyyhkin. Scooterin lempeät pusut itkettivät minua yhä enemmän. Tämä oli viimeinen päiväni. Rutistin Scooteria vielä kerran purskahtaen uudelleen itkuun. Sitten nousin ylös, taputin Scooterin päätä, Scooter vikisi, maailma oli romahtanut. Sanoin vielä hyvästit Karvikselle ja Joskulle ja lähdin. En enää koskaan palaisi tänne...

Nimi: Alpha

05.06.2014 13:12
Kävelen kohti Karvakuonoa tuijottaen maata synkkänä. Karvakuonoon meno ei ole ikinä ennen tuntunut näin raskaalta… Avaan tutun oven. Wenni ryntää luokseni häntä iloisesti heiluen. Kumarrun silittämään sitä viimeisen kerran ja näen, kuinka sen punertavalle turkille tipahtaa kyynel. Koira selvästi huomaa suruni ja nuolaisee poskeani märällä kielellään.
’’Hyvästi Wenni’’, saan viimein sanottua itku kurkussa. En voi uskoa, etten tosiaan enää näkisi Wennistä muuta kuin kuvia… Lohduttaudun ajatuksella, että Wennistä pidettäisiin joka tapauksessa huolta koko sen loppuelämä. Huolenpitäjä vain en olisi enää minä… Pöyhötän Wennin pehmeää turkkia vielä kerran ja nousen ylös.
’’Hyvästi’’, sanon vielä kerran ja käännyn takaisin ovelle. Astun ovesta ulos ja suljen sen perässäni. Wenni jää tuijottamaan suljettua ovea hölmistyneenä ruskeilla silmillään. Pihamaata pitkin astellessani käännyn vielä ja luon viimeisen silmäyksen Virtuaalikennel Karvakuonoon.

The End.

//tää nyt oli tällänen lyhyt, parissa minuutissa kirjotettu pätkä, mutta…

Nimi: kisse

01.06.2014 19:54
Hei Hei Karvis...

Tänään astelin Karvikseen.Ilmapiiri on hiljainen.Menen etsimään Ticoa ja Liliä.
Keittiössä törmäsin Joskun. "Miksi täällä on näin hiljaista?" Kysyn Joskulta. "Se on loppu nyt Karvis on nyt loppu..." Josku sanoo hiljaisen. Purskahdan itkuun.Juoksen Ticon ja Lilin luo. Halaan Ticoa "Hei hei Tico..." Saan vaikerrettua itkun seasta sitten teen saman Lilille.

~Karvis pysyy aina sydämessäni.Se oli paras virtuaalikennel ikinä. Se oli ihana.En voi uskoa että nyt se on ohi~Kisse

Nimi: Sanni

19.05.2014 17:55
Heräsin aamulla kaikessa rauhassa ja menin aamupalalle -niinkuin joka aamu. Hetken päästä tajusin ,että tänään on ensimmäinen päivä kun minulla on hoitokoira Karviksessa, ahmin aamupalan mahaani ja juoksin yläkertaan vaihtamaan vaatteet.
Lähdin pyöräilemään ja kävin matkalla eläinkaupasta hakemassa nameja Liinulle, saavuin karviksen pihaan ja hengähdin hetken. Ulkona oli niin kuuma ,että hiki virtasi.
Menin Koiralaan ja huhuilin Liinua - siellä se oli, ihana valkoinen karvakorva, sydän suli ja kyykistyin Liinun lähelle. Liinu oli varuillaan , mutta hetken päästä tuli haistelemaan minua, annoin Liinulle namin ja sen kasvoille muodostui uusi ilme , ikäänkuin " tolla on herkkuja, se on hyvä tyyppi" .
Liinu vaikutti todella energiseltä joten ajattelin , että mentäisiin Karviksen nurmikolle tutustumaan toisiimme ja vähän ehkä treenaamaan. Otin hihnan ja olin laittamassa sitä Liinulle, kunnes Liinu alkoi hyppimään ja pomppimaan sekä juoksemaan karkuun, kyykistyin jälleen ja otin taskusta namin ja vihdoin liinu tuli luokse niin sain hihnan hänelle. Lähdimme kävelemään ovellepäin ja huomasin , että tällä koiralla ei tosiaankaan ole hihnakäyttäytyminen hallussa, noh eiköhän se tästä.
Liinu veti paljon ja hyppi edes takaisin, otin hihnan tiukalle ja juttelin niitä näitä, Liinu kääntyi katsomaan minua , annoin äkkiä namin ja hurjasti kehuja sekä rapsutuksia. Tajusin ,että liinu pitää rauhallisesta puheesta, se kiinnittää liinun huomion -jonka avulla saatan saada remmisähläyksen pois. Kaivoin taskusta naksuttimen, -päätin koittaa tätäkin vaihtoehtoa, käveltiin Liinun kanssa pihalla ja Naksuttelin - lähes joka kerta liinu kääntyi katsomaan minuun-palkitsin herkulla. Aina naksutusten välissä Liinu hyppi ja pomppi, sekä haukkui välillä milloin millekkin, mutta sain edes jonkinnäköisen kontaktin koiraan. Olin tyytyväinen. Mentiin nurmikolle takaisin ja annoin Liinulle muutamia käskyjä "istu,paikka, maahan, tassu " liinu on taitava jos jaksaa keskittyä. Telmimme hetken nurmikolla, kunnes tuli Liinun ruoka-aika ja vein Liinun koiralaan. Toivotin hyvät ruokahetket ja menin syömään eväitä, tapasin paikan omistajan ja juteltiin niitä näitä.
Luulen , että liinulle riitti tämänpäivän harjoitukset, sen huomasin , että tällainen aivotyöskentelu (missä Liinu joutuu keskittymään) kuluttaa jopa liinun virrat vähiin- ainakin näin kuumalla. Palailen huomenna taas !
Anteeksi lyhyt tarina, vähän on totuttelemista ;)

Nimi: Kymppi10

12.05.2014 14:44
Scooterin kommellukset:D
Otin Scooterin hihnan naulasta ja laitoin sen sille. Kävelimme ensin vähän matkaa polkua pitkin, ja kuljimme siitä metsään. Scooter valitettavasti käveli heti ensimmäisenä kuralätäkköön, kompastui jalkoihinsa....ja kaatui päistikkaa kyljelleen(suoraan lätäkköön:P). Jouduimme kääntymään pikaisen pikkulenkin tehtyämme takaisin, jotta Scooter saataisiin ammeeseen:)
Pian tuli todettua, että Scooter ei pitänyt kylpemisestä ollenkaan. Olin juuri saanut vadin täyteen vettä, kun Scooter otti hatkat. "Scooter! Takaisin!"huusin sen perään. Ei se yleensä karkaillut noin vain. Vähän aikaa metsässä rämmittyäni näin Scooterin. Sen hihna oli tarttunut pensaaseen kiinni. "Voi raukkaa", huokaisin ja irrotin sen pensaasta.
Loppuen lopuksi Scooter päätyi vatiin entistä kuraisempana. Suihkutin sen päälle saavikaupalla vettä ja aloin kuurata. Shampookin oli loppu! Tänään ei ollut mikään paras päivä.
Tulin pihalle uusi purkki kädessäni, ja löysin Scooterin istumasta kaukana vadista...kuralätäköstä! "Ei!kiljaisin, hain Scooterin takaisin vatiin ja aloitin koko homman alusta!
Sain kuin sainkin Scooterin vihdoin puhtaaksi ja sain jopa siihen sen verran itua, että se tulisi seuraavan kerran vatiin mukisematta:D

Nimi: jenni

08.05.2014 13:35
ootko sä nähny noita kaikkia tarinoita??kun tuossa mun sivuilla missä on että hoitanut viimmeksi on aina kuukauen jälessä:)

Nimi: Kymppi10

05.05.2014 15:18
Oli kuuma päivä, pyöräilin Karvikseen hoitamaan Scooteria. Hiki valui otsalta ja aurinko paistoi. Kun tulin vihdoin Karviksen pihaan, vaatteeni olivat ihan märät hiestä. Kiedoin hupparin lantiolle ja laitoin pyörän lukkoon. Kävelin ovelle ja koputin...Josku avasi oven. "Scooter!"huusin. Scooter vilkaisi ensin ujona nurkan takaa, nähtyään minut se juoksi luokseni. Otin Scooterin hihnan, ja laitoin sen Scooterille. Avasin oven ja astuimme ulos. "Tänään ei juosta paljon, on niin kuuma."sanoin Scooterille. Se katsoi minua hieman hämmentyneenä, ajatteli kai, että ainahan me juoksemme.
Käännyimme mutkasta, niin, että kennel ei näkynyt enää. Katselin ympärilleni. Yllätyin nähdessäni, että tien reunasta alkoi kapea metsäpolku. Se ei ole ollut siinä aikaisemmin, en ole ainakaan huomannut sitä. Ajattelin:"Paras että emme mene tuonne. Se voi viedä jonkun muun alueelle. En tahdo että joudumme pulaan." Scooter nuuhki innokkaana polun alkua. Se yritti lähteä pidemmälle, mutta en antanut periksi.
Katsoin taakseni. Olimme kävelleet jo kauas Karviksesta. Havumetsän suojissa oli tosin paljon viileämpää, kuin avonaisessa pihassa, johon aurinko porotti kuumasti. Scooter jolkotteli edelläni läähättäen. Se katsoi taakseen ja näytti olevan jo aika janoinen. Onneksi olin ottanut vesipullon mukaan, mutta mistä ihmeestä Scooter joisi!? Vesipullo oli normaali urheilujuomapullo, joten vedelle ei ollut astiaa, josta Scooter olisi voinut juoda!!!
"Hei tässä on isoja lehtiä! Niihin voi kaataa vähän vettä, jos ne kasaa pieneksi kupiksi, joka on kasattu niin, ettei siinä ole pienintäkään reikää!"huudahdin Scooterille. Poimin maasta pari lehteä kasaksi. Mutta itse kasaaminen oli asia erikseen! Nyt kun ei muuta keksi, niin sanotaan vaikka HELPOMMIN SANOTTU, KUIN TEHTY!!!
Vähän ajan päästä suurella vaivalla tehty kupponen oli valmis ja Scooter joi, kuin viimeistä päivää:) Päätin että oli aika lähteä takaisin Karvikseen. Kävelimme vähän aikaa ja sitten jalkojani alkoi särkeä. Kävelin vähän matkaa, ja kaaduin. Scooter tuli lohduttamaan lipaisemalla nenänpäätäni. "Kyllä tämä tästä."sanoin sille ja nousin ylös. Kävelin loppumatkan kivuliaasti, kävelin yhtäkaikki. Scooter ei sinä aikana vetänyt ollenkaan. Menimme sisälle ja istahdin hetkeksi lepäämään. Hetki ei ollutkaan ihan niin pieni....
Heräsin hätkähtäen siihen että kännykkäni soi. Kello näytti kolmetoista yli kahdeksaa. Äiti oli huolissaan, kun vastasin soittoon. Kun olin selittänyt asian, annoin Scooterille hyvän yön suukon, juoksin pyörälleni ja poljin kotiin niin kovaa kuin jaksoin. Äiti juoksi neljäsosan matkasta vastaan, niin huolissaan hän oli:)
LOPPU

Nimi: Emma

04.05.2014 13:58
Astuin sisään karvikseen ja Ella tuli tervehtimään minua iloisesti.Tervedin Ellaa ja pistin ellalle ruuan odotin kunnes ella oli syönyt ja hain Ellalle hihnan ja laitoin sen kiinni kaulapantaan ja avasin oven ja lähdin pitkälle metsälenkille Ellan kanssa.Metsässä haisi joku Ellan mielestä kiinostava haju Ella alkoi haukkumaan ja veti minulta lipes hihna ja ella lähti juoksien metsään.
-Ella tule tänne! huusin ja Ella tuli heti luokseni otin hihnasta kiinni ja Ella halusi näyttää mulle jotain metsästä sanoin Ellalle näytä mulle mitä löysit metsästä.
Juoksin Ellan kanssa sinne missä Ella näki jotain. Siellä oli pieni koiranpentu hylättynä otin pennun syliin ja lähdin Ellan kanssa karvikselle takaisin. Karviksessa irrotin hihnan Ellallalta annoin Ellalle pienen luun ja lähdin kotiin sen pienen pennun kanssa.

Nimi: Emma

02.05.2014 02:02
Astuin sisään karvikseen ja menin hakemaan Ellan ja otin hänen hihnan ja kaulapannan laitoin kaulapannan ellalle a kiinitin siihen hihnan. Menimme pienelle metsälenkille ellan kanssa ja palasimme karvikseen ja irroitin hihnan kaulapannasta. Harjoittelin ellan kanssa peruskäskyjä.
Kaikki käskyt meni hienosti ja annoin ellalle ruuan ja herkun :) ja sanoin ellalle heippa kun lähdin kotiin.

Nimi: Emma

01.05.2014 00:24
Astuin kenneliin ja sieltä tuli monta koiraa tervehtimään jopa Ella. Istahdin lattialle ja otin Ellan syliin ja silitin häntä sitten minä laitoin Ellan maahan ja nousin hain Ellan hihnan laitoinsen kiinni ellan kaulapantaan ja menin ulos Ellan kanssa lähdimme pitkälle lenkille ja tulimme takaisin noin 13minuutin päästä. Leikein Ellan kanssa ja annoin hänelle ruuan ja lähdin kotiin

Nimi: Hau

28.04.2014 14:59
Olen täynnnä intoa minut oli pyydetty mukaan hoitajaksi ystäväni labbis Lunalle näyttelyyn. Luna on hyvä näyttelykoira mutta kaverini ei ehdi hoitamaan kokonaan sillä hän esittää myös toista koiraansa. Kaikkein parasta oli että Milli sai tulla mukaan! Paikan päällä kaverini ja Luna tulivat tervehtimään ja kaverini antoi lapun jossa luki:

TEHTÄVÄT:
20min (lenkki ota Milli mukaan):)
10min sinulle vapaa aikaa (jätä Luna häkkiin)
vesi ja ruoka(ruoka se keltainen pussi kuppi puolilleen)
Harjaa Luna
Vapaa aika 5min tee mitä haluat
Harjoittele käskyjä:seuraa,istu,paikka.
KIITOS KUN VIITSIT HOITAA
Kun lähdin lenkille otin molemmat mukaan ja huomasin nopeasti että molemmat halusivat eri suuntiin. Selviydyttyäni lenkistä harjoittelin Millin kanssa paikka käskyä. Sen jälkeen harjasin Lunan mutta siihen ei mennyt paljoa aikaa.Kääk! Olin unohtanut antaa ruoat niinkuin listasta näkyy. Annoin ne ja lyhensin taukoani sillä olimme vähän jäljessä aloin kerrata käskyjä. Istu ja seuraa onnistuivat erin nomaisesti mutta Lunalla paikka tuotti ongelimia opetin samalla Milliä jolla meni kaikki kohtuu hyvin kaverini tuli ja tervehdyksen jälkeen ilmoitti menevänsä kehään jännitän nyt tuleeko tuloksia mutta jatkoa tulee pian.

Nimi: jenni

24.04.2014 19:01
-titta,tänne!huusin kun olin astunut karvikseen.se oli peuhaamassa koirien kanssa mutta kuuli huuton ja tuli luokseni.annoin sille ruuan.kiinnitin titan sen talutushihnaan ja avasin oven.heitin titalle pallon.se nousi sen hyvin.heittelin vielä vähän aikaa ja annoin sille sen lempilelun,röhkivän possun.titta leikki sillä ja minä tein läksyjä.pähkäilin englannin käännöstä,kun titta haukahti.se huomasi jäniksen.täälläpä oli paljon jäniksiä!


leikein titan kanssa.sitten lähdimme pienelle kävelylle.ihanaa,kun tulisi kesä.enää kuukausi koulua!hoitaisin tittaa enemmän kesällä,kun ei olisi koulutehtäviä.odotin innolla uimarantoja,jalkapalloa ja norjan matkaa.lähtisimme myös pariksi viikoksi lappiin omalle mökilemme.siellä ei ollut sähköä ja vesi tuli kaivosta.mutta se oli ihanan kylmää juotavaa ja tosi puhdasta!
-nyt lukemaan kokeisiin,sanoin titalle.kävelimme karvikseen ja lähdin kotiin.

Nimi: Anna

23.04.2014 19:26
-Moi Jade! Tervehdin hoitsuani iloisesti.
-Hau...Hauu! Jade vastasi
Kyykistyin ja Jade hyppäsi syliini.
-Mennään ulos, sanoin Jadelle,ja laitoin sen hihaan.
Ulos tultuamme Jade alkoi haukkua hirveästi.
-Mitä nyt...Jade? Kysyin Jadelta.
Jade vain jatkoi haukkumistaan, joten jatkoimme matkaa.
-Nyt Jade hiljaa! Komensin sitä. Ja se hiljeni saman tien. Ainakin hetkeksi.
Sitten setaas alkoi metsässä.
-Hau!Hau!Hauuu!!!!!
-Mitä nyt Jade?
Samassa Jade nykäisi hihnasta niin kovaa että otteeni lipesi, ja Jade karkasi.
-Voi ei! Jadee tänne!
Mutta ei Jade ottanut kuuleviin korviinsa, vaan jatkoi juoksuaan jotain kohti.
-Häh? ihmettelin, kun aloin kuulla juoksuaskelia, nelitahtista. Mikä se voi olla?
Sitten ihan nenäni edestä loikki jänis täyttä vauhtia kukas muukaan kuin Jade kannoillaan. Jade! Huusin. Jätä pupu rauhaan! Silloin Jade pysähtyi viimein, kovasti läähättäen mutta pysähtyi kuitenkin.
-No Jade. Oliko kivaa? Katsoin Jadea vähän huonotuulisen näköisenä, vaikken oikeasti ollut suuttunut, ja Jadekin katsoi minua häpeävän näköisenä.
-Ei se mitään. Sanoin sille. Käydään nopeasti metsäaukiolla harjoittelemassa tokoa, ja sitten mennään takaisin karvikseen.

-Hyvä Jade! Kehun sitä kun se täydellisesti totteli kaukokäskyn maahan ja istu.
Napsautan hihnan takaisin Jaden pantaan, ja lähdemme takaisin kohti karvista. Matkalla juttelen Jadelle niitä näitä.
-Tästä lähtien pidän hihnasta paremmin kiini,sanon Jadelle juuri ennen kun karviksen portti tuli näkyviin.

Nimi: kisse

22.04.2014 21:13
Paratiisi saarella(osa2)
Kuumuus. Olen melkein läkähtyä. Bussissa on aivan hullun kuuma. Tosin se taitaa johtua siitä että koko bussi on niin täynnä kuin olla ja voi. Olemme siis matkalla kulkukoirakeskukseen. Tai no varmaankin kaikki muut jotka ovat bussissa suuntaavat keskuksen vieressä olevaan kauppakeskukseen. "TÖÖT!" bussi tööttää sen merkiksi että olemme perillä. Vaikka minä ja äiti istumme ihan edessä niin silti lähdemme bussista viimeisenä.

Kun vihdoin pääsemme koirakeskukseen niin huomaamme että on ongelma:jos ottaisimme kulkukoiran mukaan niin eihän sillä ole passia tai asian mukaisia rokotuksia." Hei! Mutta tuossa lukee ,että kaikilla koirilla on passi ja rokotukset kunnossa." Äiti sanoo ja osoittaa suurta valotaulua." Niinpä näkyy!" Hihkaisen ja hyppelen sisään.

Paikka on täynnä häkkejä. Jokaisesta häkistä pilkistää toiveikas kuono. Koirat näyttävät sanovan :-Ota minut! Ota minut!" Haluaisin ottaa ne kaikki. On niin hankalaa valita yksi. Sitten silmäni osuu pieneen häkkiin. Häkistä kurkistaa selvästikin Saksanpaimenkoira. Sydämeni sulaa ja niin näyttää äidinkin. "Hei pikkuinen." sanon koiralle. Se painautuu häkin reunaa vasten. Rapsutan sitä korvan takaa. Se nauttii siitä. "Do you like he?" myyjä kysyy. Katson äitiä ja supitan sen korvaan :-"Otetaanko se?" "Kyllä. Jotakin on alhainen. Vain 500€.” Äiti supittaa takaisin. "We want buy this dog." Sanon myyjälle. "Really? It's only 500€." myyjä sanoo. Nyökkään. "Please Go to sing ownership papers." Myyjä hihkaisee.

Istun hotelli huoneen sängyllä. Tico ja Lili ovat siinä vieressä. Uusi koirani makaa lattialla. Koirat ovat tutustuneet toisiinsa. Ne ovat leikkineet koko päivän. Vielä olisi nimi koiralleni. Otan hörpyn coca Cola zerostani. "Se siinä! Zero!"hihkaisen. Juoksen kertomaan vanhemmilleni." Kävisikö koiran nimeksi Zero?" Kysyn täynnä iloa. "Voi! Miten ihana nimi tietenkin käy!" Äiti hihkaisee. "Muuten Zero pitäisi viedä eläinhotelliin loppu matkan ajaksi. Meillä on lupa pitää täällä vain kahta koiraa." Isä muistuttaa." Voih!" voihkaisen pettyneesti. Otan Aeron uuden hihnan ja vien sen kadun toisella puolella olevaan eläinhotelliin.

>>Jatko osa ilmestyy pian. Piti käyttää vähän google kääntäjää mutta KALINIKTA! (Eli hyvää yötä. Öhöm vilkaise tuota kellonaikaan.)<<

Nimi: Kisse

21.04.2014 21:51
Paratiisi saarella.(osa1)
Vesi on ihanan lämmintä. Niin lämmintä ,että melkein sulan siihen. Olen kylpyammeessa täydellisessä Kreikassa.
Hotellihuoneemme on pieni no,tarvitseeko kolme ihmistä ja kaksi koiraa niin isoa tilaa? Nousen ammeesta. Lämmin vesi valuu ruumistani pitkin. Kaappaan pyyhkeen naulakosta ja tassuttelen märillä jaloilla pitkin huonetta. Heitän pyyhkeen tuolinkaiteelle ja puen pikaisesti pinkit pöllöshortsit ja valkoisen lintupaidan. Lili ja Tico nukkuvat tosin kellokin on vartin yli neljä. Lösähdän sänkyyni kuin sätkynukke. Huomenna tutustutaan kaupunkiin paremmin.

"Kisse ylös!"
"Äh älä huuda kyllä minä kuulen vähemmälläkin." tuhahdan äidille.
Nousen ylös sängystä ja hoipertelen vessaan. Kaivan hammasharjan pussista. Aukaisen hanan ja laitan sen mahdollisemman kylmälle sitten tungen pääni hanan alle. Annan kylmän veden valua pitkin selkärankaa...
"Kisse mitä sinä teet?" kuuluu hämmästynyt ääni.
Laitan hanan kiinni ja nostan pääni. Tietenkin paukautan niskani suoraan hanaan. "Herran jumala! Kisse! Kävikö?" äiti ääntelee.
"Äh, olen kunnossa." vastaan äidille ja hieron niskaani. Sitten mieleeni muistuu tärkeä aisia. Tico ja Lili ovat parvekkeella! Katsokaas kun yöt ovat niin lämpimät ,että koirat voivat nukkua ulkona pehmeitten tyynyjen ja villttejen päällä. Aukaisen parvekkeen oven. Tico ja Lili ampaisevat sisään. Molemmat hyppivät minua vasten. "Tänään lähdetään pitkälle lenkille!" hiljaisen koirille ja lähden hakemaan niitten hihnoja.
Aukaisen hotellin ulko-oven. Lämmin tuulen vire tarttuu hiuksiini ja kuljettaa niitä mukanaan. Lähdemme kohti rantaa. Kello on vasta kahdeksan joten vain pieni kioski on auki. Käyn hakemassa kioskilta kaksi jäätelöä. Annan toisen jäätelön Ticolle ja toisen Lilille. Tico hotkii jäätelönsä mutta, Lili lipittää sen sievästi.
Kun molemmat koirat ovat nuoleneet kupin pohjat niin käyn nakkaamaassa ne roskiin. Seuraavaksi suuntaamme kadulle jonka nimi on suomennettuna marketti katu. Se johtuu varmaan siitä kun joka kulmalla on marketti. Anna's mini market,mini market, Lilia's super market, Almyrida super market sekä miljoonia muita. Marketti katu on hyödyllinen ja muutenkin kaunis.
En kuitenkaan jää kadulle sen pitemmäksi aikaa ihmettelemään vaan marssin kohti rantaa. Tico kahlaa heti ranta veteen. Lili koskettaa hellästi veden pintaa ,mutta vetää tassunsa nopeasti pois. Istuudun hiekalle ja avaan evääksi otetun leivän. Tico ja Lili syöksyvät viereeni kerjäämään. Syön leivän nopeasti ettei tulisi mieleenkään antaa koirille siitä palastakaan.
Otan pitkän ranta mekon pois ,sillä siellä alla on bikinit. Hyppään aurinko tuolille ja nukahdan saman tien.

Unessani nään ,että Lililtä on kurkut silmissä ja sen kysiä viilaa palvelija. Tico on taas koripallo tähti ja pompotelee palloa kuonon päällä.

Uneni päättyy hihitykseen. Avaan simäni. Suuri väkijoukko on kokoutunut yhden aurinko tuolin ympärille. Pujotelen joukon läpi. Aurinkotuolissa makaa Lili! Se kellottaa siinä selälleen. Otan Lilin äkkiä syliini ja kaappaan Ticon hihnan. Sitten lähden marssimaan pois. Naamani välähtää punaiseksi.
Kun olen hotellihuoneessa äiti sanoo minulle :- Kuules, Kisse. Lähdemme tänään Haniaan. Tarkemmin Hanian kulkukoira keskukseen. Tuletko mukaan?
"J-juu vastaan ääni väristen.

Nimi: Kymppi10

18.04.2014 18:48
JATKOA...
Edessäni oli hirveä kaaos. Josku juoksi nurkan takaa, ja sanoi: "Sillä välin, kun sinä olit Scooterin kanssa, täällä oli hirveä tuulenpuuska!" Keräsin maasta tyhjän koirannamipussin. "Autan sinua siivoamaan." sanoin Joskulle. Katsoin koiratarhoille päin. Näin siellä muutamia lautoja ja pieniä paloja verkkoa. Sitten hoksasin, että yksi tarha oli romahtanut. Onneksi siellä ei ollut koiraa. Keräilin maasta roskia ja kevyitä esineitä. Keskellä pihaa oli risuja puolillaan olevat kottikärryt. Työnsin ne sivuun ja jatkoin roskien keräämistä. Scooter toi minulle suussaan yhden peltipurkin. Josku oli mennyt korjaamaan tarhaa. Kun kottikärryt olivat kolmannen kerran täynnä risuja, pihassa ei ollut yhtään risua. Muuta sälää kyllä löytyi. Ahersimme iltayhdeksään saakka. Nyt pha oli siisti, ja tarha ehjä. Kävelimme sisälle ja menimme nukkumaan. Aika sotkuinen loppu minun ja Scooterin ensimmäiselle metsäretkelle.
LOPPU:)

Nimi: jenni

16.04.2014 17:04
pyöräilin ennätys nopeaa karvikseen,sillä minulla oli hirveä kiire.tunnin päästä alkaisi yökoulu.onneksi olin pakannut kaikki ja ottanut mukaan,joten voisin olla aika kauan ja lähteä sitten suoraa koululle.annoin titalle ruuan ja otin sen pinkin talutushihnan esiin.laitoin titan kiinni siihen ja aukaisin oven.kello oli kuusi,joten oli jo hämärää.kävelimme maantietä pitkin.nyt emme voisi mennä jönssin ja miksun luo,koska he ovat lomalla.kävelimme pitkästi,kunnes olimme metsässä.loikimme ja kompastelimme risukkoisessa metsässä.halusin päästä sinne yhteen paikkaan,mutta en muistanut missä se oli.se oli tuntunut niin ihmeelliseltä.kuin olisin tuntenut jotain outoa yhteyttä tittaan,vähän niinkuin ajatustenlukua.nyt olimme lähellä,tunsin sen.olimme perillä.päästin titan irti.siellä oli kirkas puro,metsä oli valoisa ja vihreä,mutta maisema ei ollut pääasia.katsoin tittaa.sekin näytti ymmärtävän sen.jossain rasahti.otin tittaa kaulapannasta kiinni,ettei se lähtisi juoksemaan sinne.kaulapannassa oli jokin nappi.painoin sitä vahingossa.kuulin lempeän äänen:-käänny vasemmalle ja mene sitten suoraan eteenpäin.sieltä lyödät jonkun,joka tarvitsee apua.noudatin ohjetta peloissani.en ollut ennen uskonut mihinkään yliluonnolliseen,mutta nyt en ollut varma siitä.löysin maasta haavoittuneen peuran vasan.sillä oli iso haava jalassa.otin taskusta puhtaan nenäliinan ja kiedoin sen jalan ympärille.puhalsin ja silitin hellästi jalkaa.katsoin vielä sitä haavaa.tarvitsisikohan se isomman siteen.siinä ei ollut enää haavaa!
-älä ole peloissasi.sinulla on voimia,joilla voit auttaa eläimiä,ääni sanoi.
-kuka olet?kysyin siltä.enää se ei vastannut.lähdimme kävelemään kotiin päin.ajattelin,että sen äänen ainakin täytyi olla mielikuvitustani.titta näytti ihan tavalliselta.se tunnekkin oli kadonnut.
-käydään silti tuolla vielä,koska tuolla on niin nättiä,sanoin puoliksi itselle ja puoliksi titalle.olimme perillä.pyöräilin nopeaa kohti koulua,ja kertasin päivän tapahtumia.en pystynyt uskoa niitä todeksi.olin koululla.

loppu.
haittaako vaikka tää on näin epärealistinen?

Nimi: Minttu

16.04.2014 16:37
JATKOAAAA...

Juoksin. Kiidin. Lensin. Aika lujaa menin kuitenkin. Morris laukkasi edelläni. Loikkasin pientareen yli metsään. Lähdin rämpimään oikopolkua kennelille. Ei se paljoa oikaissut, mutta sekunnin pari säästin silti. Nyt oli kiire.
Morris sujahti sulavasti puunrunkojen ali, mutta mitä jouduin loikkimaan, tai oikeastaan kapuamaan niiden yli. Paiskoin okisa tieltäni. Lehdettömät koivunoksat raapivat kasvojani ja yksi erityisen ilkeä tikku tökkäsi minua silmään. Parkaisin kivusta ja samalla vasen jalkani upposi nilkkaa myöten mutaan. Kompastuin ja rysähdin naama edellä liejuun ja sulaneeseen lumikinokseen.
Ei voi olla totta, minä ajattelin kömpiessäni ylös loskakasasta. Morris oli pysähtynyt ja se katseli minua ihmeissään. Miksi olin pysähtynyt kesken parhaan juoksukisan? Nykäisin itseni ylös ja pyyhin ohimennen mutaa farkuistani. Enempään ei ollut aikaa. Hoipuin eteenpäin, kunnes pyshdyin kuuntelemaan.
Jostain kuului vaimeaa ulvontaa. Siihen sekoittui pari yksittäistä haukahdusta. Pinnistin kuuloni äärimmilleen, ja onnistuin kuulemaan pari tuskaista huutoakin. Jokainen ääni sai sydämmeni takomaan hurjemmin.
Olin juuri ryntäämässä kennelille, kun huomasin ulvonnan voimistuvan. Tajusin etteivät koirat enää olleet kennelillä. Ne olisivat kohta tiellä.
Suunnitelmat menivät uusiksi. Paiskasin ensimmäisen näkemäni kuusenoksan sivuun ja lensin kaaressa keskelle hiekkatietä. Juuri ajoissa. Puiden takaa syöksyivät esiin Wenni, Titta ja Salli. Nousin salmaa nopeammin ylös valmiina ottamaan kiinni kolme karkulaista. Onnekseni Morris pomppasi ketterästi metsästä. Muut koirat hämmästyivät sen tulosta niin että pysähtyivät eteeni. Mutta se ei paljoa auttanut, koska minulla ei ollut kuin yksi hihna. Tunsin vatsani kovertuvan ontoksi, kun sormeni kiertyivät tyhjän kämmenen ympärille. Hihna oli poissa. Se lojui varmaankin jossain syvällä metsän uumenissa.
Ajatukseni olivat juuri hajonneet, kun kuulin vihaista ärhentelyä takaani. Pelästyin, että sieltä olisi tulossa toinen suuri koiralauma, mutta sitten näin Nienken, joka loikkasi metsästä tielle. Tai siis melkein. Hän horjahti pientareella ja kaatui ojaan. Ulkonäöstään päätellen hänkin oli kuluttanut viimeiset viisi minuuttia antoisalla metsäretkellä.
- Luojan kiitos, minä huokaisin, kun näin Nienken kädessä kasan hihnoja. Kiiruhdin auttamaan hänet ylös.
- Voi samperi mikä metsä, hän puhisi kun ojensin hänelle käteni. - Ja tuota vielä oikopoluksi kutsutaan!
Kun Nienke oli ylhäällä, pujottelimme koirille hihnat ja lähdimme juoksemaan yhdessä takaisin kennelille. Yritin tentata Nienkeltä tilanteen vakavuutta.
- No kai huomasit ettei tämä nyt mikään pieni juttu ole, Nienke puhisi kun kiristimme tahtia. Suunnilleen kaikki koirat pelästyivät aitauksen romahdusta ja lähtivät karkuun. Tai eivät ihan kaikki, Tedi oli sisällä.
Jopas lohdutti. Siis vain parikymmentä koiraa oli karkuteillä.
- Josku jäi kennelille, Nienke jatkoi. - Huono tuuri, portti jäi auki. Toivottavasti aivan kaikki koirat eivät ole lähteneet pois pihalta.
- Sopii toivoa, minä mutisin kun näimme kennelin häämöttävän edessä.
Nienke oli oikeassa, kyseessä ei ollut mikään pikkujuttu. Koirat ryntäilivät ympäri pihaa, aitaukset olivat hautautuneet lumen alle ja Josku ryntäili ympäri pihaa yrittäen hillitä koiria. Portin hän oli onneksi älynnyt sulkea, joten koiria ei enää juoksennellut ympäri metsiä. Toivon mukaan.
Paiskasime portin auki ja annoimme koirien mennä edeltä. Josku huokaisi helpottuneena, kun näki meidän saapuvan. Yhdessä tuumin, ilman sanoja aloimme kiertelemään ympäri pihaa koiria rauhoitelllen. Nienke meni romahtaneiden aitausten luo, minä jäin portin luokse ja Josku suuntasi askeleensa kennelin taakse.
Lopulta koirat alkoivat asettua aloilleen. Juuri kun olimme aloittamassa niiden laskemisen, avautui kennelin portti vielä kerran. Pihalle astui Kisse, joka talutti villinä pomppivaa Ticoa.
- Tällainen löytyi tuolta polulta, hän sanoi ja päästi Ticon vapaaksi. - Mitä himettä täällä on oikein tapahunut?
- Selitän myöhemmin, Josku sanoi voipuneen kuuloisena. - Kiitos että otit Ticon kiinni. Noniin, katsotaan, että kaikki ovat tallella. Yksi, kaksi, kolme, neljä...
Ja niin edelleen. Aina kahteenkymmeneenkahteen asti. Tedi oli sisällä. Se tarkoitti että...
- Yksi puuttuu, Nienke toi ilmi yleisen järkytyksen. Kaikki yrittivät kauhuissaan miettiä, kuka puuttui.
Minä tiesin. Eikä ihme että tiesin. Olin jo ihmetellyt, miksei se ollut saapunut tervehtimään minua.
Ryntäsin sanaa sanomatta ulos portista. Ulos pihasta. Josku, Kisse ja Nienke huusivat perääni, mutta en voinut kuunnella. Minulla oli liian kiire.
Kiire etsimään hoitokoiraani.

JATKUUU... VIIMEINEN osa ilmestyyy piakkoin, oon pahoillani että tä meni nyt näin kolmeen osaan ku yleeensä pyrin siihen että tulee enintään kaks osaa :D Mutta joo kirjoitan vikan osan lähipäivinä :)

Nimi: Kymppi10

14.04.2014 14:26
Jatkoa... Silmäluomieni raosta tuikki valoa...sitten valon eteen ilmestyi varjo... Avasin silmäni..siinä oli Scooter! Se näytti siltä, että tahtoisi leikkiä. "Hyvä on Scooter, leikitään samalla, kun palataan kennelille syömään pientä välipalaa" sanoin sille. Scooter oli riemusta suunniltaan, siitä näki, että se oli levännyt aivan tarpeeksi. Poimin maasta kepin, sen saman jota olin heitellyt Scooterille aikaisemmin. Heitin kepin korkealle ilmaan, sanoin Scooterille näin: "Ota koppi!" Scooter otti kopin ja antoi kepin minulle. Kehuin ja rapsuttelin sitä. Scooter näytti tyytyväisel; valmiilta tekemään saman uudestaan. Tätä samaa toistettiin koko matka kennelille saakka. Scooter oli iloinen se oli oppinut uuden, todella hauskan tempun. Yhtäkkiä se pysähtyi, kohotin katseeni... " Mitä täällä on tapahtunut!"huudahdin....JATKUU

Nimi: Kymppi10

14.04.2014 13:45
Kävelin Scooterin kanssa metsässä, heitin sille kävyn, jonka perään se syöksyi salamana. Heitin käpyä Scooterille, kunnes se oli ihan limainen. Poimin maasta kepin ja heitin sen Scooterille. Se haki kepin, ja toi sen minulle. Heitin keppiä Scooterille varmaan 50 kertaa, kun tulimme kalliolle. Scooter katsoi minua ja läähätti. Sanoin sille, että nyt on tauon paikka. Se jolkotteli perässäni iloisena, kun kävelin kallion aurinkoisimmalle paikalle ja asetui makuulleen. Scooter tuli viereeni, lipaisi kasvojani, ja me molemmat nukahdimme...JATKUU

©2019 Virtuaalikennel Karvakuonon - suntuubi.com